Smještaj tijekom tečaja

Smještaj tijekom tečaja

Učite engleski sa stilom


Naš tečaj poslovnog engleskog će biti nezaboravan u svakom smislu. U potpunosti prilagođeni potrebama oštroumnih menadžera, naši tečajevi engleskog po metodi potpunog uranjanja se održavaju u stilski uređenim, prekrasnim engleskim ladanjskim kućama.

Veliku brigu posvećujemo odabiru lokacija za naše tečajeve kako bi Vi mogli uživati u miru, tišini i udobnosti engleskog ladanjskog života. Naši tečajevi se održavaju u otmjenim ladanjskim kućama smještenim u južnoj engleskoj koje najbolje odgovaraju grupama od 8-16 ljudi.

Za vrijeme trajanja Vašeg tečaja u Engleskoj po metodi potpunog uranjanja, Vi i Vaša grupa živite i učite u jednoj od prekrasnih ladanjskih kuća Engleske. Mnoge od tih kuća su stare nekoliko stoljeća te odražavanju veličanstvenost prošlih vremena.

Nudimo Vam smještaj s punim pansionom što znači da će kontinentalan doručak, lagani ručak i večera biti svakodnevno pripremani u kući, osim kada ste izvan kuće na cjelodnevnim izletima.

Kuće

Većina nekretnina koje koristimo za tečajeve poslovnog engleskog se nalaze na jugu ili jugozapadu Engleske te Vam nastojimo pružiti mogućnost izbora, kada je to moguće. Za svaki tečaj engleskog biramo smještaj ovisno o veličini grupe, broju potrebnih spavaćih soba, raspoloživosti kuća ili Vašim navedenim prioritetima ili zahtjevima.

Ovdje Vam predstavljamo tri kuće koje su nam na raspolaganju. Jako su iznimno tražene te ih je stoga potrebno rezervirati mnogo ranije. Ne možemo Vam jamčiti da ćete moći rezervirati određenu kuću sve dok ne primimo popunjen rezervacijski obrazac i Vaš plaćeni depozit.

Dvorac dinastije Tudor, u blizini Glastonburya


Ovaj prekrasan dvorac dinastije Tudor u blizini Glastonburya sagrađen je 1489. godine. Još uvijek je zadržao svoju veličanstvenost, kao i mnoga obilježja svoga vremena, uključujući kamin dinastije Tudor i krevete na četiri stupa s baldahinom. Dvorac se nalazi na 7 jutara zemlje usred brežuljkastog kraja Somerseta.

S 10 udobnih spavaćih soba, od kojih je svaka sa zasebnom kupaonicom, ovo imanje može pružiti smještaj većim grupama. Ovo jedinstveno zdanje je namijenjeno samo za grupe od 10 ili više polaznika.

Fantastičan dvorac iz 17. stoljeća, Clevedon


Gdje bi bolje bilo učiti engleski nego u engleskom dvorcu iz 17. stoljeća? Sagrađen od 1615. do 1620., dvorac se nalazi na vrhu brda s prekrasnim pogledom na prirodu koja ga okružuje i na Bristolski kanal.

Ovo je uistinu jedinstveno imanje, engleski dvorac sa stilskim, modernim smještajem. Sa 7 soba za dvoje, dvorac je pogodan za grupe od 7 do 14 ljudi, ovisno o broju parova u Vašoj grupi. Dvorac se koristi kao mjesto za vjenčanja i u privatne svrhe te ga je potrebno rezervirati najkasnije 3 mjeseca unaprijed, a po mogućnosti još i ranije.

Idilična kuća u viktorijanskom stilu


Ova impozantna viktorijanska kuća u Gloucestershireu, poznata po svojoj ljepoti, u prošlosti se koristila kao kuća za odmor mnogih poznatih gostiju kao što su Kraljica Marija i Winston Churchill, te je jednako popularna i dan danas.

Modernizirana kako bi zadovoljila luksuzne standarde, ovo djelo engleske povijesti na zapadu Engleske je idealno mjesto za održavanje tečaja poslovnog engleskog. Sa svojih 10 soba, ova kuća je namijenjena grupama od 10 do 20 ljudi, ovisno o broju parova u grupi. Kao i u slučaju svih naših elitnih kuća, savjetujemo Vam da rezervaciju izvršite najkasnije 3 mjeseca unaprijed kako bi izbjegli razočarenje.