izletnički program

Planirani izletnički program

Potpuno uranjanje ne mora biti dosadno

Može biti i ugodno, zabavno i nezaboravno. Ne morate ići na isti tečaj kao i ostali. Svi ste Vi posebne osobe stoga Vaš tečaj treba biti prilagođen Vama. To su naša temeljna uvjerenja.

Svi naši polaznici su različiti, iako svi imaju jednaki cilj: govoriti engleski i razumjeti druge ljude kada govore engleski. Razredna nastava Vam pomaže da poboljšate Vašu gramatiku i vokabular, ali najbolji način da poboljšate Vaše govorne sposobnosti je da razgovarate s drugim ljudima. S puno ljudi. Svakodnevno.

Stoga smo uvrstili izletnički program u naše tečajeve kako bi polaznici mogli istovremeno uživati u boravku u UK-u i vježbati svoje jezične vještine. Izleti su edukativni, zanimljivi i zabavni.

Planirani izleti


Prije Vašeg dolaska u UK, mi izrađujemo izletnički program. Pri izradi programa, uzimamo u obzir sve što se događa u to vrijeme u UK-u, vremensku prognozu, godišnje doba i mnoge druge čimbenike. Uvijek se trudimo ponuditi Vam što je moguće više mogućnosti izbora i raznolikosti.

Vaši izleti najčešće uključuju nekoliko posjeta Londonu. Ima puno više muzeja i galerija umjetnina u samom Londonu nego u mnogim malim državama tako da je kulturološka ponuda raznolika. Pokazat ćemo Vam neke od njih, kao i neke od manje poznatih zanimljivosti.

Također su uključeni izleti na brojne znamenitosti izvan Londona, kao što su prekrasne palače i dvorci koji krase Englesku. Ukoliko bude dovoljno vremena, otići ćemo na mjesta kao što su Eden Project, Stonehenge i Avebury, kao i u safari park i dvorac u Longleatu. Ukoliko Vam to nije dovoljno, odvest ćemo Vas u lepršave sveučilišne gradove: Bath, Cambridge, Oxford i Canterbury.

Izborne aktivnosti


Ovisno isključivo o Vašim afinitetima, možemo Vam ponuditi veliki broj izbornih aktivnosti.

DTe aktivnosti, na primjer, mogu uključivati cijeli dan ili pola dana u Palmersportu gdje Vi i Vaša grupa možete uživati u najboljim motornim utrkama.

Ostali sportovi u kojima možete sudjelovati uključuju paint-ball ratove, jedrenje na kopnu, let balonom, bungee jumping, karting i mnoge druge.

Ukoliko više volite gledati sportove, možemo Vam ponuditi konjičke utrke, ragbi ili nogometne utakmice. Ili bi možda voljeli vidjeti neki mjuzikl na West Endu? Na Vama je da izaberete. Molimo Vas da imate na umu da je dodatne aktivnosti potrebno zatražiti u vrijeme izvršavanja rezervacije te da ti troškovi nisu uključeni u standardne troškove tečaja.