Privatni tečajevi poslovnog engleskog

Privatni tečajevi poslovnog engleskog

Tečajevi poslovnog engleskog

Naši tečajevi poslovnog engleskog su privatni tečajevi za grupe od 8 do 20 polaznika. Naši tečajevi poslovnog engleskog omogućavaju Vam da radite i učite zajedno kao tim bez neželjenih smetnji te uključuju personalizirani tečaj engleskog osmišljen tako da zadovolji Vaše specifične potrebe i zahtjeve.

Naši tečajevi su uistinu jedinstveni. Povrh programa tečaja koji je osmišljen prema Vama, Vaša grupa živi i uči u luksuznim engleskim ladanjskim kućama zajedno s dva profesora engleskog. Možete živjeti i udisati klasični engleski ladanjski stil života, dok u isto vrijeme uživate u učenju koje započinje s doručkom te se nastavlja sve do navečer.

Naši tečajevi poslovnog engleskog su namijenjeni menadžerima koji uglavnom žele učiti poslovni engleski kako bi razvili jače odnose i poslovali učinkovitije s međunarodnim kupcima ili dobavljačima.

Naši poslovni tečajevi omogućavaju Vam da se usmjerite na ona područja engleskog koja su Vam najvažnija. Bilo da se želite koncentrirati na prezentacije, sastanke, prodajne pregovore, korisničku uslugu ili jednostavno želite općenito poboljšati svoju tečnost u engleskom kako bi se socijalizirali s kupcima, možemo izraditi tečaj po mjeri za Vas.

Format naših tečajeva nudi pravu ravnotežu između učenja i odmora. Tijekom standardnog tjedna, profitirate od preko 70 sati nastave, jezične prakse i konverzacije s profesorima.

Ova kombinacija nastave engleskog jezika, svakodnevne upotrebe engleskog tijekom izleta te neprestane konverzacije, omogućava Vam da Vam tečaj engleskog ne postane prezamoran te da na taj način neprestano učite.

Engleski ladanjski život

Dođite na naš tečaj poslovnog engleskog i uživajte u opuštajućem boravku u jednoj od engleskih klasičnih ladanjskih kuća, uronjenim u svijet engleskih lordova!

Okruženi tradicionalnom engleskom kulturom na engleskom selu, Vaš boravak u Engleskoj će donijeti dodatnu živost i značenje Vašem engleskom. Na našoj stranici o smještaju možete naći primjere imanja koja imamo na raspolaganju.

Cijene i dostupnost tečajeva engleskog

Svaki tečaj poslovnog engleskog ima svoju posebnu cijenu koja ovisi o mnogim čimbenicima. Za ponudu cijene i potvrdu dostupnosti potreban nam je Vaš željeni datum početka tečaja i trajanje, broj ljudi u grupi, broj potrebnih soba te svi dodatni zahtjevi, ukoliko ih imate.

Informacija